Choď na obsah Choď na menu

Onoverwinnelijk team!

15. 7. 2024

Spanje won de spannende finale met 2-1 en werd kampioen van de Europacup 2024. Zoals de kleur van deze Spaanse voetbalshirts kopen laat zien, won het Spaanse team een bijna perfect toernooi, waarbij alle 7 wedstrijden werden gewonnen, en dit kampioenschap is welverdiend!

Sommigen zeggen dat dit Spaanse team de zomer heeft gered. In de caleidoscoop van De La Fuente kan elke krijger die een rode Spanje voetbalshirt draagt op een onverwachte manier indruk maken. Of het nu Yamal is die meerdere records heeft gebroken of Oyarzabal die het principe van de hemel die hard werk beloont interpreteert, iedereen heeft alle moeite gedaan voor het hele team op zijn eigen positie.

Terugkijkend op de weg van Spanje naar promotie, versloegen ze eerst Kroatië en Italië, en schakelden ze vervolgens de ambitieuze gastheer, de conservatieve wereldkampioen en het sterrenbezaaide Engeland uit, en er was geen straf. De langste en moeilijkste weg, maar het werd zo prachtig gespeeld. Dit is wat het Spaanse voetbal laat zien, gedurfd, vastberaden en positief.